Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
faq

Ofte stilte
spørsmål!

Hva er SEO?

SEO står for søkemotoroptimalisering og refererer til prosessen med å forbedre nettstedets synlighet og rangering i søkemotorresultatene. Dette fører til økt organisk trafikk og bedre nettstedets prestasjoner.

Hvorfor er SEO viktig for bedriften min?

SEO er viktig fordi det hjelper deg med å bli funnet av potensielle kunder på nettet. Gjennom en effektiv SEO-strategi kan du øke synligheten din, tiltrekke relevant trafikk og generere flere leads og salg.

Hvordan fungerer SEO?

SEO involverer flere aspekter, inkludert optimalisering av nettstedet, søkeordsanalyse, lenkebygging, innholdsstrategi og mer. Ved å implementere disse teknikkene forbedrer du nettstedets autoritet og relevans for søkemotorene.

Hvor lang tid tar det å se resultater fra SEO?

Tiden det tar å se resultater fra SEO kan variere avhengig av konkurransen i bransjen din, søkevolumet og andre faktorer. Vanligvis kan du forvente å se noen forbedringer innen noen få måneder, men mer betydelige resultater kan ta flere måneder.

Hvorfor bør jeg velge SEO-spesialist.no?

Vi er et erfarent SEO-byrå med ekspertise i det norske markedet. Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til SEO som inkluderer både betalt annonsering og organisk trafikk. Vårt team av profesjonelle eksperter vil skreddersy løsninger for å oppnå dine digitale mål.

Hvilke tjenester tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert SEO-optimalisering, søkeordsanalyse, innholdsstrategi, lenkebygging, eCommerce SEO, Google Analytics-oppsett og mer. Vi har også ekspertise i CMS-plattformer som WordPress og Shopify.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere?

Du kan kontakte oss ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, sende oss en e-post eller ringe oss direkte. Vi ser frem til å hjelpe deg med å forbedre din online tilstedeværelse og søkemotorrangering!

Hva er A/B-testing og hvorfor er det viktig?

A/B-testing er en metode der to forskjellige versjoner av en nettside eller annonse blir testet mot hverandre for å avgjøre hvilken versjon som gir bedre resultater. Ved å teste ulike elementer som fargevalg, overskrifter, knappeplassering eller annen innholdsendring, kan du identifisere hvilke endringer som har en positiv innvirkning på konverteringsraten. A/B-testing er viktig for å optimalisere nettstedets ytelse og forbedre brukeropplevelsen.

Hva er UX og UI-design i forhold til SEO og Google Ads?

UX (brukeropplevelse) og UI (brukergrensesnitt) design spiller en viktig rolle i effektiviteten og suksessen til Google Ads-kampanjer. UX-design fokuserer på å skape en positiv opplevelse for brukerne ved å optimalisere nettstedets funksjonalitet, navigasjon og tilpasning til brukerens behov. UI-design handler om utformingen av brukergrensesnittet, inkludert farger, typografi, knapper og visuelle elementer, for å skape et attraktivt og intuitivt grensesnitt.

Hvordan kan Google Ads (tidligere Google AdWords) hjelpe min bedrift?

Google Ads er en annonseringsplattform som lar deg vise annonser for din bedrift i Google-søkeresultater og på partner-nettsteder. Ved å bruke Google Ads kan du nå ut til målrettede målgrupper, øke synlighet, generere trafikk til nettstedet ditt og øke konverteringer.

Hva er Motion Design?

Motion Design er en designpraksis som kombinerer animasjon, grafisk design og lyddesign for å skape bevegelse og visuell historiefortelling. Det brukes ofte i digitale medier, reklame, film og andre visuelle medieformater for å skape engasjerende og dynamiske opplevelser.

Hva innebærer sosiale medier-markedsføring?

Sosiale medier-markedsføring innebærer å bruke ulike sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn for å markedsføre bedriftens produkter eller tjenester. Det handler om å skape engasjement, bygge merkevarebevissthet, nå ut til målgruppen og generere trafikk og konverteringer fra sosiale medier.

Hva er Google Analytics, og hvorfor er det viktig?

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som gir detaljert informasjon om besøkende, trafikkilder, konverteringer og brukeradferd på nettstedet ditt. Det er viktig for å måle effektiviteten av markedsføringskampanjer, forstå brukeratferd og ta datadrevne beslutninger for å forbedre nettstedets ytelse og konverteringsrate.

Hva er forskjellen mellom organisk trafikk og betalt trafikk?

Organisk trafikk refererer til besøkende som kommer til nettstedet ditt gjennom naturlige søk i søkemotorene. Dette betyr at de finner nettstedet ditt gjennom ulike søkeord og rangeringer i søkemotorresultatene uten at du betaler for annonsering. Betalt trafikk, derimot, oppstår når du kjøper annonseplass eller plasserer annonser på nettet for å få trafikk til nettstedet ditt. Dette kan inkludere annonser på søkemotorer som Google Ads eller på sosiale medieplattformer.

Hva er konverteringer i markedsføringssammenheng?

Konverteringer refererer til en ønsket handling eller mål som brukerne utfører på nettstedet ditt. Dette kan være å fullføre et kjøp, abonnere på nyhetsbrev, fylle ut et skjema eller utføre en annen handling som du ønsker at brukerne skal ta. Konverteringsrate er en indikator på hvor effektivt nettstedet ditt konverterer besøkende til å ta ønskede handlinger.

Hva er betydningen av målgruppeanalyse i markedsføring?

Målgruppeanalyse innebærer å forstå og identifisere egenskapene til målgruppen din, inkludert demografiske data, interesser, atferdsmønstre og preferanser. Ved å gjennomføre en grundig målgruppeanalyse kan du skape mer relevante og målrettede markedsføringskampanjer som appellerer til din målgruppe. Dette hjelper deg med å nå de rette menneskene på riktig tidspunkt og øke sjansene for suksess i markedsføringen din.

Send inn en henvendelse

Ikke funnet svaret du leter etter? Spør oss gjerne!


  Mer hjelp

  Vårt supportteam vil alltid hjelpe deg

  Kundestøtte

  Vi støtter våre kunder gjennom hele prosessen.

  Individuell

  Vi tar en individuell tilnærming til hver enkelt kunde

  Trygghet

  Du kan være trygg på at du vil få innsikt i hvordan kampanjen presterer

  Konvertering

  Vi genererer kvalifiserte leads klare for kjøp